Loader
DEMETRIOS COLLECTION 2021

“The Goddess Dreamer” Demetrios Collection 2021

Οι εμβληματικές νυφικές δημιουργίες 2021 του σχεδιαστή Demetrios θα σας μαγέψουν για ακόμη μία χρονία. Η φετινή συλλογή Demetrios 2021, είναι glamorous, σικάτη, σέξυ και φινετσάτη.

Τα υφάσματα υψηλής ραπτικής και τα χειροποίητα κεντήματα στα νυφικά, δημιουργούν νυφικά μοντέρνα, θηλυκά και αριστοκρατικά. Βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν για την φετινή collection 2021 είναι, η λάμψη από τα κεντήματα κατά μήκος των νυφικών, τα αποσπώμενα μανίκια-που σας χαρίζουν δύο νυφικές εμφανίσεις, τα λεπτά τιραντάκια στο μπούστο που καταλήγουν σε υπέροχες ανοιχτές πλάτες, ενώ τα ανάλαφρα υφάσματα, δίνουν μια μοναδική κίνηση στο νυφικό και χαρίζουν έναν μοναδικό αέρα. Τα νυφικά σχέδια της Demetrios 2021, χαρίζουν κομψότητα, θηλυκότητα, φρεσκάδα, αριστοκρατικότητα και αναδεικνύουν τέλεια το γυναικείο σώμα.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Μαρόκο με πρωταγωνίστρια το top model Joana Sanz. Οι υπέροχες δημιουργίες του Ελληνοαμερικανού σχεδιαστή φωτογραφήθηκαν με φόντο τα επιβλητικά παλάτια, τις μεγαλειώδεις αψίδες, τις γαλήνιες πισίνες, τους παραδεισένιους κήπους και τα περίτεχνα αραβουργήματα.
Οι μαροκινές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες εναρμονίστηκαν απόλυτα με τα εμβληματικά χαρακτηριστικά της συλλογής Demetrios 2021. Πολυεπίπεδες φούστες, η γοργονέ γραμμή που αναδεικνύει τέλεια τις γυναικείες καμπύλες, νυφικά με ανοιχτή λαιμόκοψη, αισθησιακές ανοιχτές πλάτες, ρομαντικές δαντέλες, ανάλαφρο τούλι  είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της Demetrios collection 2021.

Η collection Demetrios 2021 είναι διαθέσιμη στα κατάστημα Demetrios σε όλη την Ελλάδα. Κλείστε το ραντεβού σας εδώ: https://bit.ly/3ju4hZs

Follow us:

Instagram: @demetriosbride

Απολαύστε το video της Demetrios collection 2021: