Loader

Και ναι έφτασε η ώρα… Είσαι υποψήφια νύφη Demetrios?

Η αναζήτηση του τέλειου νυφικού είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της οργάνωσης ενός γάμου. Αν και είσαι ενθουσιασμένη και ανυπομονείς να ξεκινήσεις, υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή, ώστε να κυλήσουν όλα όμορφα. Ο Demetrios έχει την λύση.

Όρισε το budget σου

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι  ποσό μπορείς να διαθέσεις σχετικά με το κόστος αγοράς ή ενοικίασης του νυφικού σου. Το νυφικό είναι το πιο σημαντικό για σένα οπότε επένδυσε κάτι παραπάνω στο νυφικό σου και μείωσε το ποσό σε κάποια πράγματα που κανένας δεν θα θυμάται. Σε ένα γάμο άλλωστε όλοι την νύφη περιμένουν να δουν…

Ξεκίνησε από νωρίς

Υπολόγισε πόσους οίκους νυφικών θέλεις να επισκεφθείς. Μην αναλώνεσαι με το να τρέχεις σε ότι μαγαζί υπάρχει με νυφικό. Στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι έχεις δει και θα καταλήξεις πιο μπερδεμένη από ποτέ.

Κάνε την έρευνα σου

Αναζήτησε εικόνες στο ίντερνετ, στα social media, αλλά και στο πλούσιο site Demetrios ώστε όταν έρθει η ώρα, να έχεις μια εικόνα σχετικά με το στιλ νυφικού που θέλεις. Έτσι, θα διευκολύνεις αυτόν που θα σε εξυπηρετήσει ώστε να σου φέρει νυφικά που θα σου αρέσουν.

Λίγοι και καλοί….

Επέλεξε άτομα που η γνώμη τους μετράει για εσένα να σε συνοδεύσουν στις δοκιμές των νυφικών. Έτσι, δε θα μπερδευτείς με πολλές γνώμες, δε θα δοκιμάσεις νυφικά που δεν είναι στο στυλ σου και στην προσωπικότητα σου. Νυφικά που δεν σε αντιπροσωπεύουν.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου με το να πας περιποιημένη στα ραντεβού σου. Θα σε βοηθήσει να έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, φόρεσε στράπλες μπεζ σουτιέν και εσώρουχο χωρίς ραφές σε ουδέτερο χρώμα.

Πολλές φορές κάτι που δεν εντυπωσιάζει στην κρεμάστρα, δείχνει υπέροχο φορεμένο. Οπότε άκουσε τη γνώμη των ειδικών γιατί καμιά φορά μπορεί να εκπλαγείς.

Φόρεσε την καλύτερη διάθεση και το υπέροχο χαμόγελο σου!

Πόσες φορές θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι τέτοιο?

Γι’ αυτό πάνω από όλα ευχαριστηθείτε τη διαδικασία!

Είναι υπέροχο να είσαι Demetrios Bride

Η ώρα η καλή!!!