Loader
Demetrios νυφικά με ουρά

Εντυπωσιακά Νυφικά με Ουρά

Ο Demetrios πρωτοπόρος πάνω από 45 χρόνια στο χώρο πάντα έδινε βαρύτητα στην ουρά του νυφικού για κάθε γραμμή, για κάθε σχέδιο, όποια εποχή κι αν αντιπροσωπεύει.

Για κάθε σωματότυπο υπάρχει το κατάλληλο στυλ αλλά και το ιδανικό μήκος ουράς την οποία μπορεί να διαθέτει από την αρχή το νυφικό σου ή ακόμη και να την προσθέσεις εσύ. Τα νυφικά με ουρά, είναι τα ιδανικά νυφικά για όλες εσάς που θέλετε να μοιάζετε με … πριγκίπισσες.

Είναι σίγουρο πως η κάθε νύφη την ημέρα του γάμου της θέλει να μεταμορφώνεται σε μια εντυπωσιακή και άκρως θηλυκή οπτασία ικανή να σαγηνέψει τους πάντες κλέβοντας την παράσταση. Η ουρά λοιπόν στο νυφικό χαρίζει μια πιο ξεχωριστή νότα στην εικόνα σου που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή όλων. Άλλωστε την περισσότερη ώρα θα είστε με την πλάτη γυρισμένη προς τους καλεσμένους σας! Οπότε πρέπει να έχουμε μια εντυπωσιακή εικόνα που όλοι θα θυμούνται.

Τα νυφικά με ουρά ταιριάζουν όχι μόνο στις ρομαντικές νύφες που θέλουν να ζήσουν έναν παραμυθένιο γάμο αλλά και στις πιο κλασσικές μιας και η αρχοντιά που υπερασπίζουν αποτελεί διαχρονική αξία.

Το μήκος της ουράς εξαρτάται από το σχέδιο του νυφικού σου έχοντας πάντα στο μυαλό σου πως μια πολύ μακριά ουρά πιθανόν να δυσκολέψει την κίνησή σου κατά την γαμήλια δεξίωση. Βέβαια εμείς στον οίκο Demetrios σου έχουμε την λύση σε περίπτωση που θέλεις οπωσδήποτε να έχει αρκετό μήκος. Οι ειδικοί στον οίκο μας έχουν τον τρόπο ώστε να μπορείς να την μαζέψεις και να υπάρχει ελευθερία κινήσεων.

Η αλήθεια είναι ότι στην πραγματικότητα εσύ θα διαλέξεις ότι θέλεις, είναι ο δικός σου γάμος, η δικιά σου μέρα, και σου αξίζει το καλύτερο από κάθε άποψη.

Ο οίκος Demetrios είναι εδώ για να σε βοηθήσει!