Loader
Destination Romance 2020

Demetrios Brides | Mix & Match your style!

Όλοι θα συμφωνήσουμε ότι κάθε γυναίκα από μικρή ονειρευόταν τον γάμο της και το νυφικό της. Η συλλογή Destination Romance 2020 είναι εδώ για όλες τις νύφες που ονειρεύονται το νυφικό τους αέρινο, νεανικό, ανάλαφρο και με bohemian στοιχεία, κατάλληλο για το destination wedding που κάθε γυναίκα έχει ονειρευτεί.

Αυτό που κάνει ξεχωριστή τη συλλογή είναι ότι η κάθε Demetrios νύφη μπορεί να δημιουργήσει το δικό της μοναδικό bridal look, έχοντας την επιλογή να συνδυάσει τα κομμάτια από την συλλογή όπως εκείνη θέλει.

Βασικά χαρακτηριστικά για την Destination Romance 2020 είναι τα κορμάκια με λάμψη, οι διαφάνειες που κάνουν το tattoo effect κατά μήκος των μανικιών και οι σέξι ανοιχτές πλάτες. Αυτά που σίγουρα κλέβουν την παράσταση είναι οι φούστες με τα εντυπωσιακά σχισίματα στο πλάι ραμμένες από μεταξωτό τούλι, οι πλισέ αέρινες παντελόνες, ραμμένες από μεταξωτά υφάσματα, οι πολυεπίπεδες φούστες για το απόλυτο princess look και τα mini νυφικά φορέματα με πουπουλένιες λεπτομέρειες.

Mix and Match your style, συνδυάζοντας τα διαφορετικά κορμάκια, με φούστες και παντελόνες, δημιουργώντας το απόλυτο customized και ξεχωριστό Demetrios bridal look!

Μείνετε εδώ για περισσότερα!

xoxo

Demetrios