Loader
COSMOBELLA COLLECTION 2020

DEMETRIOS BRIDES|COSMOBELLA COLLECTION

Στα νυφικά της Cosmobella 2020 του οίκου νυφικών Demetrios, αποτυπώνονται ο ρομαντισμός, η φινέτσα  και η νεανικότητα μιας γυναίκας.

 

COSMOBELLA COLLECTION 2020

Η ποικιλία στις γραμμές και στα κεντήματα που είναι ραμμένα πάνω στα σχέδια της συλλογής, προσδίδουν μια μοναδική λάμψη που θα κάνει κάθε νύφη να μια μοιάζει με νεραΐδα στην πιο σημαντική μέρα της ζωής της.

Τα νυφικά της Cosmobella Collection 2020, θα ικανοποιήσουν όλα τα γυναικεία γούστα αφού υπάρχουν και ανάλαφρα, αέρινα και νεανικά σχέδια με bohemian στοιχεία, αλλά και νυφικά με glitter και λάμψη  για μία πιο glamour εμφάνιση. Στη συλλογή της Cosmobella θα βρείτε νυφικά με τιραντάκια (όπως το Style 8004) -που είναι η τελευταία λέξη της μόδας- καθώς και εντυπωσιακές ανοιχτές πλάτες ή πλάτες με κεντήματα από δαντέλα. Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα θα μαγέψουν με το πρώτο άγγιγμα αφού είναι ραμμένα  από μεταξωτό τούλι και οργάντζα. Οι διαφάνειες και τα μανίκια και το tattoo effect (style 7991) θα χαρίζουν στις νύφες μια πριγκιπική εμφάνιση.

Αν θέλετε μια μοναδική, κομψή και νεανική εμφάνιση για την ημέρα του γάμου σας, τότε στη Cosmobella Collection 2020 θα βρείτε το νυφικό των ονείρων σας!

Xoxo

Demetrios