Loader

Αφεθείτε στην αγάπη, την κομψότητα και το στυλ της συλλογής Cosmobella 2021

Cosmobella 2021, η καινούργια νυφική συλλογή, είναι μοντέρνα, κομψή και σικάτη. Τα αριστοκρατικά νυφικά σχέδια εκπέμπουν έναν μοναδικό ρομαντισμό και κάθε γυναίκα θα νοιώσει ξεχωριστή, φορώντας ένα νυφικό της συλλογής. Τα υφάσματα υψηλής ραπτικής και τα χειροποίητα κεντήματα στα νυφικά, δημιουργούν νυφικά βγαλμένα από παραμύθι. Τα λεπτά τιραντάκια στο μπούστο, καταλήγουν σε υπέροχες ανοιχτές πλάτες, ενώ τα ανάλαφρα υφάσματα, δίνουν μια μοναδική κίνηση στο νυφικό και χαρίζουν έναν μοναδικό αέρα. Τα νυφικά σχέδια της Cosmobella 2021, χαρίζουν κομψότητα, θηλυκότητα, φρεσκάδα αριστοκρατικότητα και αναδεικνύουν τέλεια το γυναικείο σώμα.

Αφεθείτε στην αγάπη, την κομψότητα και το στυλ της συλλογής Cosmobella 2021.

Οι συλλογές Cosmobella, Destination Romance και Orea Sposa 2021 είναι διαθέσιμες στα exclusive καταστήματα Demetrios και στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κλείστε ραντεβού εδώ για να τα δείτε τις καινούργιες μας συλλογές από κοντά. 

Style number 8081

Χαρακτηριστικά της συλλογής Cosmobella 2021:

Υφάσματα: Δαντέλα, Τούλι, Soft tulle, Τούλι με glitter, οργάντζα, σατέν, κρεπ, κεντημένες δαντέλες

Ντεκολτέ: Διαφάνειες, στράπλες, παρτοί ώμοι, λεπτά τιραντάκια, μανίκια, στράπλες σε σχήμα καρδιάς

Γραμμή: Α γραμμή, ίσια γραμμή, γοργονέ

Στυλ & Σχεδιασμός: Μοτίφ δαντέλας με διαφάνειες, σέξι πλάτες, ανοιχτή πλάτη, πανέμορφες κεντημένες δαντέλες, κεντήματα με πέταλα λουλουδιών, πολυεπίπεδες φούστες, πλούσια ποικιλία σε λαιμόκοψη, αποσπώμενες ουρές , αποσπώμενα μανίκια, όμορφα ταιριαστά πέπλα.