Loader

11 συμβούλες για τις μέλλουσες νύφες από την ομάδα του The Ivory Project

Η ομάδα του The Ivory Project, μοιράζεται μαζί μας μερικές συμβούλες για την οργάνωση του γάμου.

Σίγουρα η προετοιμασία ενός γάμου είναι μια πολύ χαρμόσυνη διαδικασία για το μελλόνυμφο ζευγάρι, αλλά παράλληλα και μια περίοδος με πολύ τρέξιμο για να διεκπεραιώθουν όλα σωστά. Η ομάδα του The Ivory project μοιράζεται μαζί μας μερικά tips για όλες τις μέλλουσες νύφες.

1.Απολαύστε τη στιγμή γιατί είναι μοναδική και αφιερώστε χρόνο για να ορίσετε κάποιες προτεραιότητές: Η συμβουλή μας εδώ δεν θα ήταν να βιαστείτε και να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας ρυθμό. Ορίστε μια ημερομηνία που είναι εφικτή με βάση τον τρόπο ζωής σας, τις υποχρεώσεις σας και βάλτε ένα χρονοδιάγραμμα. Η προετοιμασία του γάμου είναι μια μοναδική εμπειρία στη ζωή σας που πρέπει να αγαπάτε και να ζείτε στο έπακρο, χωρίς άγχος.

2.Όλη η διαδικασία και η εμπειρία είναι αφιερωμένη για εσάς, ως ζευγάρι- έσεις εξάλλου είστε το επίκεντρο ενός γάμου. Να επιδειώκεται να είστε όσο το δυνατόν πιο χαλαροί και χαρούμενοι και να διασφαλίζετε ότι όλα αντανακλούν τις προσωπικότητες και την ιστορία αγάπης σας, αυτό είναι το κλειδί.

3.Σίγουρα εξαρχής θα πρέπει να ορίστε το προϋπολογισμό σας. Έχοντας τακτοποιήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα στη διαδικασία, θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να χαθούν οι προσδοκίες σας αργότερα.

4. Να έχετε κοντά σας τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιες είναι οι «σημαντικές φωνές» καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού  – ίσως αυτός είναι ο άνθρωπος που θα διοργανώσει το γάμο σας ή ο καλύτερος φίλος σας. Όποιος κι αν είναι, δημιουργήστε τη λίστα σας και ακολουθήστε την. Φυσικά βάλτε τον εαυτό σας στην κορυφή και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Η αναζήτηση πάρα πολλών απόψεων θα σας κάνει να νιώσετε συγκλονισμένοι και μπερδεμένοι στο τέλος.

5. Με ατελείωτες πληροφορίες, είναι πολύ εύκολο να χάσετε τη φωνή σας και να απομαρυνθείτε από το δικό σας όραμα. Για να το αποφύγετε αυτό, προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα είδος φιλτραρίσματος, περιορίζοντας τις πηγές έμπνευσης και περιεχομένου σε αυτές που πραγματικά μιλούν για την καρδιά και την αισθητική σας. 

Photo credits: https://lesanagnou.com/

6. Δεν είστε μόνοι: Συναργαστείτε με επαγγελματίες που εμπιστεύεστε και τους εμπιστεύεστε πραγματικά, ώστε να αισθάνεστε σίγουροι ότι το όραμά σας θα ζωντανέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

7. Συνεργαστείτε με μια ομάδα οργάνωσης γάμου, η οποία θα μπορέσει να σας βρει τις πιο κατάλληλες επιλογές για το γάμος σας με βάση τις δικές σας παραμέτρους. 

8. Διευκρινίστε και κάντε μια λίστα με τις αξίες, την αισθητική, τις προτιμήσεις και τις προτεραιότητές σας. 

9.Με τόσες πολλές επιλογές και πληροφορίες εκεί έξω είναι πολύ εύκολο να νιώσετε πλημμυρισμένο και μπερδεμένοι. Για άλλη μια φορά, πάρτε μια μεγάλη ανάσα και σταδιακά αρχίστε να δημιουργείτε μια πολυεπίπεδη εικόνα του ονειρικού γάμου σας. Σχεδιάστε μια λίστα με τις κύριες επισημάνσεις “μου αρέσει” και ” δεν μου αρέσει” και τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Σκεφτείτε τη ζωή σας, τα ταξίδια σας, τα ενδιαφέροντά σας, τους φίλους σας, τα αγαπημένα σας πράγματα και το τι σας εκπροσωπεί. Όλα τα παραπάνω θα επηρεάσουν τις επιλογές που κάνετε για τη μεγάλη σας μέρα.

Photo credits: https://lesanagnou.com/

10.Εάν δεν έχετε έμπνευση, ξεκινήστε να ακολουθείτε, προμηθευτές, χώρους που λατρεύετε πραγματικά και που ανταποκρίνονται στο γούστο σας. Ερευνήστε τις αποθηκευμένες εικόνες σας στο λογαριασμό σας στο Instagram ή στο Pinterest και προσπαθήστε να βρείτε ένα μοτίβο και να εντοπίσετε στοιχεία που ακολουθείτε και σας αρέσει. Αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Γενικά, να είστε ανοιχτοί στην έμπνευση και σε καινουργιες ιδέες από κάθε είδους πηγή θα σας βοηθήσουν να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί με τον προγραμματισμό του γάμου σας.

11. Η επιλογή του νυφικού, φυσικά είναι από τις πιο σημαντικές. Mέσα από τις πλούσιες συλλογές του Demetrios θα βρείτε το νυφικό των ονείρων σας. Μπείτε εδώ για να δείτε τις συλλογές του οίκου Demetrios.

Στα exclusive καταστήματα Demetrios και στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να δείτε από κοντά τις καινούργιες collection Cosmobella, Destination Romance, Orea Sposa 2021. Κλείστε ραντεβού εδώ:

Kiss

The Ivory Project Team!

www.theivoryproject.com

Facebook: The Ivory Project

Instagram: theivoryprojectevents

Pinterest: The Ivory Project