Loader

Ποια διαδικασία ακολουθούν οι make up artists για το νυφικό μακιγιάζ;

H make up & hair artist, Μαρία Κάκιου μας εξηγεί παρακάτω πως προετοιμάζουμε το δέρμα της κάθε νύφης πριν ξεκινήσει την διαδικασία για το νυφικό μακιγιάζ.

Η προετοιμασία του νυφικού look είναι μια διαδικασία που απολαμβάνει κάθε γυναίκα. Ακόμα και σε αυτήν την πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε, θέτοντας ως προτεραίοτητα την ασφάλεια κάθε γυναίκας, κατά την διάρκεια του make up, φροντίζουμε η κάθε νύφη  να το ευχαριστηθεί στο έπακρο. Αρχικά, να πούμε οτι το νυφικό μακιγίαζ είναι διαδικασία που παίρνει μορφή από ένα σύνολο πραγμάτων. Η επιλογή του νυφικού φορέματος είναι η βάση μας και βαδίζοντας παράλληλα το νυφικό μακιγιάζ και το χτένισμα, τα αξεσουάρ, μας δίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Για ένα νυφικό μακιγιάζ με διάρκεια και αντοχή παίζει σημαντικό ρόλο η προετοιμασία του δέρματος. Κάθε αισθητική παρέμβαση σε πρόσωπο και σώμα καλό θα ήταν να πραγματοποιείται 2-3 εβδομάδες πριν τον γάμο.

Προτείνεται ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου, μια απολέπιση και μια βαθιά ενυδάτωση πάντα βάσει του τύπου δέρματος κάθε γυναίκας και τη συμβουλή δερματολόγου. Προσωπικά, φροντίζω και προετοιμάζω το δέρμα κάθε νύφης και την ημέρα του γάμου για να υποδεχτεί το μακιγιάζ, το οποίο θα αντέξει για πολλές ώρες. Μια ελαφριά βάση, αλλά ταυτόχρονα σταθερή, είναι το αρχικό βήμα. Φως κάτω από τα μάτια για ξεκούραστο βλέμμα, καλοσχηματισμένα φρύδια, φυσικά τονισμένα μάτια και τουφάκια βλεφαρίδες για έντονο βλέμμα, ροδαλά ζυγωματικά με ενίσχυση λάμψης, χρώματα υγείας στα χείλη και ελάχιστη χρήση πούδρας για σταθεροποίηση.

Μαρία Κάκιου- Make up& Hair Artist

Αυτά είναι τα βασικά βήματα που ακολουθώ σε ένα νυφικό μακιγιάζ πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα θέλω της κάθε νύφης. Επίσης, σημαντική είναι η ενυδάτωση και ομαλοποίηση του χρώματος σε ντεκολτέ, πλάτη, πόδια και σε σημεία που αφήνει το νυφικό να φανούν.

Η Μάρια Κάκιου μας αποκαλύπτει τις τάσεις του 2020 για το νυφικό μακιγιάζ. 

Το 2020 εντάσσει περισσότερο χρώμα και λάμψεις στα μάτια κρατώντας πιο ήσυχα τα υπόλοιπα στοιχεία του προσώπου. Τολμήστε εντάσεις στα μάτια χωρίς το κλασικό eyeliner, με μια δόση χρώματος και σβησμένα μολύβια, ανάλογα το χρώμα των μαλλιών, των ματιών και του δέρματός σας. Ένα ίσιο στεγνό ή wet look στα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, τάση για το 2020 στα χτενίσματα, μπορεί να ολοκληρώσει αυτήν την πιο ανατρεπτική νυφική εμφάνιση.

 

Stay tuned for more

xx

 

Μαρία Κάκιου. Make Up & Hair Artist

Email: mariakakiou@gmail.com

Instagram:@maria_kakiou

Facebook: @Maria Kakiou – Make Up & Hair Artist